Minobacačka mina nađena u Savamali!

Izvor: Mondo, 25.Avg.2016, 18:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Minobacačka mina nađena u Savamali!

Minobacačka mina, koja je danas pronađena u Ulici Braće Krsmanović u Beogradu, uništena je na mestu pronalaska bez ikakvih posledica po imovinu i živote građana, saopštilo je MUP.

Foto: Mondo/ Stefan Stojanović

Pomeranje mine, kalibra 120 milimetara, zaostale iz Drugog svetskog rata bilo bi opasno jer je mogla da eksplodira, pa je odlučeno da bude uništena na mestu na kome je nađena.

Prilikom uništavanja, pripadnici Minstarstva unutrašnjih poslova preduzeli su sve potrebne bezbednosne mere kako ne bi došlo do ugrožavanja ljudi i njihove imovine, navodi se u saopštenju policije.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Uništena mina nađena u Ulici braće Krsmanović

Izvor: RTS, 25.Avg.2016

. Minobacačka mina, koja je danas pronađena u Ulici Braće Krsmanović u Beogradu, uništena je na mestu pronalaska bez ikakvih posledica po imovinu i živote građana, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.