Ministri unutrašnjih poslova Srbije i Crne Gore o rastu tenzija u regionu

Izvor: Beta, 31.Jan.2020, 17:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ministri unutrašnjih poslova Srbije i Crne Gore o rastu tenzija u regionu

Ministri unutrašnjih poslova Srbije i Crne Gore, Nebojša Stefanović i Mevludin Nuhodžić ocenili su danas da dve zemlje imaju različite stavove oko pojedinih pitanja, ali da je neophodno razgovarati kako bi se pronašlo rešenje koje je u cilju unapredjenja sveukupnih bilateralnih odnosa.Oni su ocenili da srpska i crnogorska policija ostvaruju kvalitetnu i intenzivnu saradnju u borbi protiv zajedničkih bezbednosnih izazova, posebno u borbi protiv organizovanog kriminala, i da je u interesu obe zemlje da dve policije intenzivno sarađuju, kako bi obezbedile više bezbednosti i stabilnosti, saopšteno je iz MUP-a Srbije. Ministri su se sastali na marginama skupa u Berlinu u okviru francusko-nemačke inicijative o sprovodjenju Mape puta za sveobuhvatnu kontrolu malog i lakog oružja na Zapadnom Balkanu.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Čelnici MUP Srbije i Crne Gore o rastu tenzija u regionu

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 31.Jan.2020

Ministri unutrašnjih poslova Srbije i Crne Gore, Nebojša Stefanović i Mevludin Nuhodžić ocenili su danas da dve zemlje imaju različite stavove oko pojedinih pitanja, ali da je neophodno razgovarati kako bi se pronašlo rešenje koje je u cilju unapredjenja sveukupnih bilateralnih odnosa. Oni su...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.