Ministarstvo preporučilo dodati ispitni rok

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Feb.2021, 17:09

Ministarstvo preporučilo dodati ispitni rok

Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, imajući u vidu pandemiju izazvanu virusom Kovid-19, uputilo je danas preporuku Konferenciji univerziteta Srbije, da visokoškolske ustanove, u skladu sa Zakonom o visokom obrazovanju i svojim opštim aktima, omoguće studentima dodatni ispitni rok u školskoj 2020/21. godini

Ovaj dodatni rok ne bi trebalo da se razlikuje od ostalih ispitnih rokova, pre svega uzimajući u obzir njegovo trajanje, cenu prijave ispita i broj ispita koji se mogu prijaviti.

Preporuka je doneta na zahtev Studentske konferencije akademija i visokih škola Srbije, a dopis je prosleđen i Studentskoj konferenciji univerziteta Srbije

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Ministarstvo preporučilo dodatni ispitni rok za fakultete

Izvor: Danas, 24.Feb.2021

Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja preporučilo je danas Konferenciji univerziteta Srbije da visokoškolske ustanove omoguće studentima dodatni ispitni rok u tekućoj školskoj godini, imajući u vidu pandemiju izazvanu korona virusom.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.