Ministarstvo pravde: Ostala preporuka za dalje unapređivanje mehanizma za sprečavanje pranja novca

Izvor: Danas, 21.Jun.2019, 17:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ministarstvo pravde: Ostala preporuka za dalje unapređivanje mehanizma za sprečavanje pranja novca

Ministarstvo pravde Srbije saopštilo je da se Srbija od danas više ne nalazi na FATF listi država sa strateškim nedostacima u oblasti borbe protiv pranja novca i finansiranja terorizma, i da je to odluka koju je donelo to telo u okviru svog plenarnog zasedanja, održanog u Orlandu, Sjedinjene Američke Države. Članak Ministarstvo pravde: Ostala preporuka za dalje unapređivanje mehanizma za sprečavanje pranja novca se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nova Nacionalna strategija za sprečavanje pranja novca do kraja 2019.

Izvor: RTS, 21.Jun.2019

Ministarka pravde Nela Kuburović predstavljala je Vladu Republike Srbije na današnjoj sednici na kojoj se se raspravljalo o izveštaju o napretku Srbije u sprovođenju FATF akcionog plana. . Srbija se od danas više ne nalazi...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.