Panika: Nađen objekat; Mediji: Raketa je

Izvor: B92, 27.Apr.2023, 09:37

Panika: Nađen "objekat"; Mediji: Raketa je

Varšava -- Ostaci neidentifikovanog vazdušnog vojnog objekta pronađeni su u severnoj Poljskoj, saopštili su danas poljsko Ministarstvo odbrane i ministar pravde.

Oni su na taj način potvrdili ranije medijske izveštaje o otkriću izvesne vrste objekta u okolini, preneo je Rojters.

Ministar pravde Zbignjev Ziobro napisao je na Tviteru da su ostaci pronađeni u šumi nekoliko kilometara od Bidgošča, a da je Vojno odeljenje Okružnog tužilaštva u Gdanjsku pokrenulo postupak u vezi sa tim otkrićem.

Ministarstvo odbrane je napisalo na Tviteru da situacija ne ugrožava bezbednost stanovnika, navodeći da lokaciju istražuje vojna policija.

Predmet je pronađen stotinak kilometara od granice Poljske sa Ukrajinom, Belorusijom i ruskom enklavom, Kalinjingradom.

Međutim, kako je javila privatna radio stanica RMF FM, pozivajući se na svoje izvore, pronađena je raketa vazduh-zemlja duga nekoliko metara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Poljska: Objekat pronađen u šumi u blizini Bidgošča je raketa vazduh - zemlja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Apr.2023

  VARŠAVA, 27. aprila (Tanjug) – Vojni objekat koji je pronađen u šumi na severu Poljske je raketa vazduh-zemlja duga nekoliko metara, javila je danas privatna radio stanica RMF FM, pozivajuci se na nezvanične informacije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.