Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Maj.2023, 17:16

Ministarstvo kulture u domaću kinematografiju uložilo 1,8 milijardi dinara

Povodom učestalih političkih istupanja pojedinih glumaca i ocena u vezi sa stanjem u srpskoj kinematografiji, Ministarstvo kulture ističe da su ulaganja u ovu oblast na najvišem nivou u poslednjih 20 godina, kao i da je ova oblast stvaralaštva upravo zahvaljujući podršci Vlade Srbije, dostigla veliki nivo razvoja, koji je prethodne decenije bio nezamisliv, navodi se u saopštenju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ministarstvo kulture: Učestala politička istupanja pojedinih glumaca, a najveća ulaganja u kinematografiju

Izvor: Danas, 25.Maj.2023

Ministarstvo kulture, reagujući na, kako su ocenili, učestala politička istupanja pojedinih glumaca, saopštilo je danas da su ulaganja u srpskoj kinematografiji najveća u poslednjih 20 godina i da je ta oblast zahvaljujući podršci Vlade Srbije dostigla veliki nivo razvoja.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.