Ministarstvo kulture raspisalo konkurse iz oblasti javnog informisanja

Izvor: Danas, 14.Apr.2019, 09:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ministarstvo kulture raspisalo konkurse iz oblasti javnog informisanja

Ministarstvo kulture i informisanja raspisalo je devet konkursa u oblasti javnog informisanja u 2019. godini za koje je opredeljeno 274 miliona dinara što je najviši iznos do sada, saopštilo je to Ministarstvo. Članak Ministarstvo kulture raspisalo konkurse iz oblasti javnog informisanja se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Raspisani konkursi iz oblasti javnog informisanja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Apr.2019

Ministarstvo kulture i informisanja raspisalo je devet konkursa u oblasti javnog informisanja u 2019. godini za koje je opredeljeno 274 miliona dinara što je najviši iznos do sada...Konkursi, koji traju do 10. maja, su raspisani radi pružanja finansijske podrške medijskim sadržajima koji doprinose...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.