Ministarstvo i mlekari traže rešenje za skupu stočnu hranu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Jul.2021, 11:49

Ministarstvo i mlekari traže rešenje za skupu stočnu hranu

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, zajedno sa proizvođačima mleka, počelo je danas da razmatra moguća rešenja za prevazilaženje problema u mlekarstvu nastalih zbog poskupljenja stočne hrane, rečeno je Tanjugu u tom Ministarsrvu.

Potvrđeno je da se ministar Branislav Nedimović juče sastao sa predstavnicima proizvođača mleka, koji traže pomoć za prevazilaženje problema sa cenom stočne hrane koja je poskupela zbog skoka cene kukuruza i soje.

Na sastanku su izneti neki predlozi na kojima će Ministarstvo i proizvođači raditi narednih dana, kako bi se našlo najpovoljnije rešenje, rečeno je Tanjugu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.