Ministarstvo greškom poslalo 100 pisma u kojima traže od građana NEŠTO ŠTO NIKO NIJE OČEKIVAO

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Avg.2017, 19:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ministarstvo greškom poslalo 100 pisma u kojima traže od građana NEŠTO ŠTO NIKO NIJE OČEKIVAO

Ko radi, taj i greši

Britansko Ministarstvo unutrašnjih poslova greškom je poslalo oko 100 pisama građanima EU koji žive u Velikoj Britaniji, sa obaveštenjem da treba da napuste tu zemlju.

Ministarstvo je taj slučaj opisalo kao neprijatnu grešku, jer se o pravima takvih građana pregovara, i navelo da se istražuje taj slučaj, prenosi Rojters.

"Ograničeni broj pisama greškom je poslat i mi ubrzano istražujemo kako se to dogodilo. Kontaktirali smo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sve koji su primili pismo da razjasnimo da ga mogu ignorisati. Apsolutno smo jasni da su prava građana EU, koji žive u Velikoj Britaniji nepromenjena", navodi se u saopštenju portparola tog britanskog ministarstva.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.