Izvor: Radio Slobodna Evropa, 17.Feb.2015, 21:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ministarstvo: U Pančevu poginuo radnik, drugi povređen

Jedan radnik je poginuo dok je drugi povredjen u Pančevu gde je eksplodirala cisterna za prevoz naftnih derivata koju je zavarivao nastradali radnik, saopštilo je Ministarstvo rada i zapošljavanja.

Mediji su danas posle podne javili da je u eksploziji cisterne u firmi "Petaković" u industrijskoj zoni poginuo jedan radnik a da su dva lakše povredjena.

Ministarstvo je navelo da je nadzorom inspektora rada utvrdjeno je da je do kolektivne povrede na radu došlo usled eksplozije >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Slobodna Evropa << cisterne za prevoz naftnih derivata koju je zavarivao radnik koji je poginuo N.R.

"U radionici prevozničke firme 'Petaković' u Pančevu (Skadarska bb) vlasnika Lazara Petakovića, oko 15 časova poginuo je radnik N. R. (62) iz Pančeva a lakše je povredjen njegov kolega V.P. (63).

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.