Ministarstvo: Srbija nije tražila Ćebićevo izručenje

Izvor: B92, 08.Mar.2021, 13:39

Ministarstvo: Srbija nije tražila Ćebićevo izručenje

Crnogorski državljanin Mladen Ćebić nema poternicu Srbije niti se traži njegovo izručenje, kao što su to preneli sinoć neki crnogorski mediji.

"On je izručen u Crnu Goru 2018. godine i nema nikakvog novog predmeta protiv nekoga", preciziraju u Ministarstvu pravde Sbije za Tanjug.

Tanjugu rečeno i u Višem sudu u Beogradu da Ćebić nije predmet tog suda, a crnogorski portal CDM napisao sinoć da će Ćebić, “za kojim je Srbija raspisala međunarodnu poternicu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << radi saslušanja u slučaju Belivuk, biti predat s nadležnim organima te zemlje”.

Tom portalu je i Ćebićev advokat Miloš Antić potvrdio predaju njegovog klijenta na graničnom prelazu Rača sa Bosnom i Hercegovinom u 10 sati.

Veljko Belivuk je u nadležnosti Posebnog odeljenja Višeg suda u Beogradu, jer se protiv njega vodi istraga pred Tužilaštvom za organizovani kriminal za najteža krivična dela.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.