Ministarstvo: Naivan pokušaj kršenja Zakona o prevozu putnika

Izvor: Danas, 07.Feb.2019, 17:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ministarstvo: Naivan pokušaj kršenja Zakona o prevozu putnika

Odluka kompanije koja se u Srbiji bavila prevozom putnika na način suprotan zakonu, da sada istu delatnost obavlja u formi udruženja građana, za Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture predstavlja "naivan pokušaj kršenja i izigravanja Zakona o prevozu putnika u drumskom saobraćaju i naivan pokušaj tzv. traženja rupe u ovom zakonu", saopštilo je danas ministarstvo. Članak Ministarstvo: Naivan pokušaj kršenja Zakona o prevozu putnika se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

CarGo: Izaći ćemo na ulice ako se pritisci i pretnje nastave

Izvor: Beta, 07.Feb.2019

Kompanija CarGo danas je saopštila da će ukoliko joj državne institucije pritiscima i pretnjama budu ometale rad pozvati gradjane da izadju na ulice.Ta kompanija, koja je preko aplikacije do sada pružala usluge prevoza, objavila je da će ubuduće preko novoosnovanog udruženja gradjana CarGo pružati...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.