Ministarski selfiji iz busa (VIDEO)

Izvor: B92, 28.Jul.2014, 16:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ministarski selfiji iz busa (VIDEO)

Beograd, Niš -- Vlada Srbije je na svečanu sednicu u Nišu povodom obeležavanja stogodišnjice od početka Prvog svetskog rata otišla autobusom.

Vlada će zasedati u zgradi nekadašnje Banovine, a sada zgradi Univerziteta u Nišu, gde se, u vreme kada je Niš bio ratna prestonica Srbije, od 1914. do 1915. godine, nalazila vlada. Sednica će biti otvorena za javnost.

Ministar pravde Nikola Selaković iskoristiće priliku da, pre zasedanja, obiđe Kazneno-popravni zavod u >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Nišu, ministarka bez portfelja zadužena za evropske integracije Jadranka Joksimović posetiće spomen-park Bubanj u kome je sredstvima IPA fondova rekonstruisan amfiteatar, dok će ministar omladine i sporta Vanja Udovičić posetiti FK "Radnički Niš".

Neki ministri su tročasovno putovanje iskoristili za slikanje "selfija" i tvitovanje, a neki, kao ministar prosvete da odremaju.

Bus selfie#VladaRS Na putu za Nis.... pic.twitter.com/cUWZVY55ws

— Nebojša Stefanović (@NesaStefanovic) July 28, 2014

Što sam dremao, dremao sam. Nema više. Slećemo u Niš.

— Srdjan Verbić (@sverbic) July 28, 2014

Ko je fotkao nije za javnost...ali Tasovac je sa obe ruke pokušao da se ubaci u kadar... pic.twitter.com/SkVWB9CspM

— Aleksandar Antić (@AAnticBG) July 28, 2014

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.