Ministarka priča o optužbama, a njen zet je uhapšen zbog terorizma u Makedoniji

Izvor: B92, 19.Nov.2021, 19:45

"Ministarka priča o optužbama, a njen zet je uhapšen zbog terorizma u Makedoniji"

Poslanica DPK Bljerta Deljiu Kodra rekla je da je zet ministarske pravde Aljbuljene Hadžiju uhapšen zbog terorizma u Severnoj Makedoniji, prenosi Koha.

Deljiu Kodra je to rekla u odgovoru na optužbe koje joj je Aljbuljena Hadžiju uputila o nepotizmu prilikom zapošljavanja.

"Ministarka koja dolazi ovde priča o optužbama, a njen zet je uhapšen zbog terorizma u Makedoniji, ne može da nam drži lekcije. Kako da upoznate kolegu iz Nemačke kada u vašoj biografiji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << piše da je vaš zet uhapšen zbog terorizma u Makedoniji", rekla je Deljiju Kodra.

Prethodno je Aljbuljene Hadžiju pitala poslanicu DPK Bljertu Deljiju Kodra u vezi sa zapošljavanjem njene sestre u Skupštini i njenog brata u RTK.

"Ako govorim jezikom (šefa poslaničke grupe DPK) Abeljarda Tahirija, onda bi, gospođo Deljiju, trebalo da vas pita da li ste uticali na zapošljavanje vaše sestre u nabavci Skupštine ili vašeg brata u RTK, ili da napomenem da je vaš zet uhapšen u Telu za nabavke", navela je Aljbuljena Hadžiju.

Ministarka je naglasila da ima dovoljno argumenata za takve rasprave, pozivajući poslanike DPK na konstruktivnu debatu.

"Kada gospođa Deljiju iznosi takve optužbe, ona treba da ostane u Skupštini, a ne da napušta Skupštinu. Za one koji znaju za slučaj Kumanova, neka pravosudne institucije procene kako je do tog slučaja došlo. Možda gospođa Deljiju zna kako se desio taj slučaj i neka kaže pravosudnim institucijama“, navela je Aljbuljene Hadžiju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.