Ministarka pravde sa predstavnicima sindikata pravosuđa  i o materijalnom položaju zaposlenih

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Maj.2022, 13:35

Ministarka pravde sa predstavnicima sindikata pravosuđa i o materijalnom položaju zaposlenih

Ministarka pravde Maja Popović sastala se sa predsednicom Sindikata pravosuđa Srbije Slađankom Milošević. Na sastanku se razgovaralo o aktivnostima i dinamici rada radnih grupa za izradu seta pravosudnih zakona, koji imaju za cilj usklađivanje normativnog okvira sa usvojenim ustavnim promenama.

Popović je ukazala na značaj predstojećih zakonskih rešenja za jačanje vladavine prava, nezavisnosti sudstva i samostalnosti javnog tužilaštva, u skladu sa standardima i preporukama >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Venecijanske komisije.

Ministarka pravde i predsednica Sindikata razgovarale su i o unapređenju materijalnog položaja i uslova rada zaposlenih u pravosuđu.

Sastanku su prisustvovali i pomoćnici ministarke pravde Vladimir Vinš, Goran Džafić i Jelena Deretić, kao i predstavnici Sindikata pravosuđa Srbije Ivica Stanković i Ivica Cvetković.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.