Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Mar.2024, 14:44

Ministarka pravde Maja Popović boravila u radnoj poseti Pančevu

Ministarka pravde Maja Popović istakla je danas, tokom radne posete Pančevu i razgovora sa predstvnicima pravosudnih organa, da je stvaranje uslova za efikasno obavljanje poslova iz nadležnosti pravosudnih organa neophodan osnov za veću dostupnost pravde građanima, zbog čega je unapređenje uslova rada pravosudnih organa prioritetni zadatak Ministarstva pravde.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Ministarka pravde Maja Popović razgovarala s predstavnicima pravosudnih organa u Pančevu

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 19.Mar.2024

PANČEVO – Ministarka pravde Maja Popović boravila je u radnoj poseti Pančevu. Tokom razgovora sa predstavnicima pravosudnih organa, ministarka je istakla da je jačanje vladavine prava jedan od strateških ciljeva Republike Srbije. Ona je naglasila da je stvaranje uslova za efikasno obavljanje poslova...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.