Ministarka Kisić Tepavčević čestitala Dan vojnih veterana Srbije

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Dec.2020, 16:41

Ministarka Kisić Tepavčević čestitala Dan vojnih veterana Srbije

Ministarka je navela da vojni veterani na najbolji način pokazuju da su uspomena na pretke za ponos i da ne smeju biti zaboravljene

Ministarka za rad Darija Kisić Tepavčević čestitala je Dan vojnih veterana Srbije uz želju da se stradanja nikada više ne ponove.

Istakla je da vojni veterani, negujući tradicije starih ratnika, na najbolji način pokazuju da su uspomena na pretke i srpska istorija za ponos i da ne smeju biti zaboravljene.

Stavljajući >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dobrobit otadžbine ispred svog života, vojni veterani su dali nemerljiv doprinos istoriji naše vojske, kao i čitave države, poručila je Kisić Tepavčević, saopštilo resorno ministarstvo.

A post shared by minrzs.gov.rs (@minrzs.gov.rs)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.