Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Mar.2024, 01:04

Ministarka Begović otvorila 30. YUINFO konferenciju na Kopaoniku

Na Kopaoniku je otvorena 30. YUINFO konferencija na Kopaoniku u okviru koje će biti održan Inovacioni forum Ministarstva nauke, tehnološkog razvoja i inovacija, a konferenciju je otvorila ministarka nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Jelena Begović, saopšteno je večeras iz resornog ministarstva.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Begović na Inovacionom forumu: Inovacije dovode do tehnološkog razvoja društva

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Mar.2024

Ministarka nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Jelena Begović rekla je danas na otvaranju Inovacionog foruma u okviru Nacionalnog projekta "Srbija zemlja nauke, zemlja inovacija", da su inovacije te koje dovode do tehnološkog razvoja jednog društva.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.