Ministar unutrašnjih poslova Slovačke podnosi ostavku

Izvor: B92, 16.Apr.2018, 15:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ministar unutrašnjih poslova Slovačke podnosi ostavku

Bratislava -- Ministar unutrašnjih poslova Slovačke Tomas Druker saopštio je da će podneti ostavku nakon samo nekoliko nedelja na funkciji.

Svoju ostavku obrazložio je time što ne može da nađe razlog da otpusti šefa policije Tibora Gašpara, navodi Rojters

Desetine hiljada demonstranata okupilo se u nedelju na antivladinim protestima u Bratislavi, na kojima su zatražili istragu ubistva slovačkog istraživačkog Jana Kucijaka i njegove verenice.

Pored >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Bratislave, protesti su održani i na istoku zemlje, preneo je AP.

Demonstranti su tražili ostavku šefa policija, Tibora Gašpara, i predsedavajućeg specijalnog tužilaštva za borbu protiv korupcije Dušana Kovačika.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Ministar unutrašnjih poslova Slovačke podnosi ostavku

Izvor: BKTV News, 16.Apr.2018

Na funkciji proveo tek nekoliko nedelja. ..Ministar unutrašnjih poslova Tomas Druker saopštio je danas da će podneti ostavku nakon samo nekoliko nedelja na funkciji...Svoju ostavku obrazložio je time što ne može da nađe razlog da otpusti šefa policije Tibora Gašpara, navodi Rojters..Desetine...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.