Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske : Nisam kriv za ugrožavanje sigurnosti Stanivukovića

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Sep.2021, 11:25

Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske : Nisam kriv za ugrožavanje sigurnosti Stanivukovića

Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač danas se u Osnovnom sudu u Banjaluci izjasnio da nije kriv ni po jednoj tački optužnice, koja ga tereti za krivično delo ugrožavanje sigurnosti gradonačelnika Draška Stanivukovića.

Lukač je u sudnici kratko rekao "nisam kriv".

Optužnica Lukača tereti da je u decembru 2019. godine u sali Narodne skupštine Repubike Srpske pretio i udario Stanivukovića, koji je tada bio poslanik, preneli su banjalučki mediji.

Lukaču se na teret stavla i krivično delo "ugrožavanje sigurnosti.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

MINISTAR UDARIO GRADONAČELNIKA U LICE! Sve se desilo u prenosu uživo - ovo je izjavio na sudu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Sep.2021, 08:06

Početak suđenja biće zakazan u roku od mesec dana...Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač negirao je krivicu po optužnici za ugrožavanje sigurnosti i nanošenje telesnih povreda bivšem poslaniku, a sada gradonačelniku Banjaluke Drašku Stanivukoviću...Lukač je pred Osnovnim...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.