Ministar unutrašnjih poslova: Građani će osetiti boljitak

Izvor: B92, 08.Jun.2023, 14:33

Ministar unutrašnjih poslova: Građani će osetiti boljitak

Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić obišao renovirani objekat policijske stanice u Kuli i Nastavni centar u ovom mestu gde je rekonstruisano strelište.

On je tom prilikom poručio da će građani u Kuli i u Srbiji brzo da osete boljitak kada su u pitanju usluge koje Ministarstvo unutrašnjih poslova pruža građanima.

"Zahvaljujući opštini Kula, predsedniku opštine i svim ostalim u lokalnoj samoupravi, MUP je od danas bogatiji za još jednu novu, moderno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << urađenu policijsku stanicu i velika zahvalnost od strane Ministarstva i od mene lično, na svom naporu koji smo zajedno učinili. Do 16. septembra mi ćemo srediti još dve naše ispostave na teritoriji opštine Kula, to su Sivac i Crvenka, a do kraja septembra završićemo i novu vatrogasnu stanicu u Kuli", rekao je Gašić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.