Ministar se izvinio Beograđanki zbog neprijatnosti

Izvor: B92, 21.Dec.2015, 19:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ministar se izvinio Beograđanki zbog neprijatnosti

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović uputio je izvinjenje Beograđanki A. R. zbog neprijatnosti kroz koju je prošla tokom saobraćajne kontrole.

A. R. je isključena iz saobraćaja, jer je na nalepnici pisalo da je registracija njenog vozila istekla, iako se posle pokazalo da je došlo do greške tokom unošenja podataka o vozilu u sistem.

Stefanović je rekao da je Odeljenje za kontrolu zakonitosti Policijske uprave za Grad Beograd već pokrenulo istragu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kako bi se utvrdilo da li je bilo propusta u radu policije kada je reč o neprijatnosti A. R. koja je isključena iz saobraćaja, jer je na nalepnici pisalo da je registracija njenog vozila istekla, saopštio je MUP.

"Prema prvim rezultatima istrage, pripadnici saobraćajne policije su postupili u skladu sa zakonom i oduzeli su tablice sugrađanki A. R. jer je na nalepnici pisalo da je registracija istekla 10.08.2015. godine. Međutim, očigledno je došlo do greške prilikom unošenja podataka u sistem i zato će policija detaljno ispitati sve okolnosti ovog slučaja i ukoliko se utvrdi da je bilo propusta u radu, biće preduzete odgovarajuće disciplinske mere", rekao je Stefanović.

Ministar je naglasio da policija mora da bude servis svih građana

Nastavak na B92...






Povezane vesti

DISCIPLINSKI POSTUPAK MUP utvrđuje ko je kriv za pogrešnu nalepnicu i maltretiranje Beograđanke

Izvor: Blic, 22.Dec.2015, 17:40

Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srbije pokrenuće postupak za utvrđivanje disciplinski odgovornosti službenika Policijske stanice Zemun, čijim propustom je došlo do isključivanja vozila Beograđanke A. R. iz saobraćaja, jer je na nalepnici pisalo da je registracija njenog automobila...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.