Ministar proslavio godišnjicu mature

Izvor: Mondo, 01.Nov.2015, 17:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ministar proslavio godišnjicu mature

Ministar rudarstva i energetike Aleksandar Antić jedan je od retkih članova Vlade Srbije koji se ne libi da sa javnošču podeli trenutke iz svog privatnog i profesionalnog života.

Foto: Twitter/Aleksandar Antić

  Svi se verovatno sećate da je prošle godine umalo stradao kada je na njega pala ogromna ledenica.

Na sreću, motiv zbog kog se sada oglasio na Twitteru je mnogo lepši. Naime, on je sinoć proslavio godišnjicu mature.

“Neka prijateljstva >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << traju zauvek. Sa društvom iz V gimnazije, sa malim zakašnjenjem slavimo godišnjicu mature”, napisao je ministar na Twitteru.

Neka prijateljstva traju zauvek. Sa drustvom iz V gimnazije, sa malim zakasnjenjem slavimo godisnjicu mature. pic.twitter.com/YFwD4rRJDy

— Aleksandar Antić (@AAnticBG) October 31, 2015

Sećate se li vi svog društva iz srednje škole i da li idete na godišnjice mature?

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Bio je hit na Tviteru zbog ledenice: Kad ministar slavi godišnjicu mature

Izvor: B92, 01.Nov.2015

Ministar rudarstva i energetike Aleksandar Antić jedan je od retkih članova Vlade Srbije koji se ne libi da sa javnošču podeli trenutke iz svog privatnog i profesionalnog života...Svi se verovatno sećate da je prošle godine umalo stradao kada je na njega pala ogromna ledenica. Na sreću, motiv...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.