Ministar Žigmanov čestitao Ramazanski Bajram – Neka je plemeniti Bajram blagoslovljen

Izvor: SandzakPress.net, 20.Apr.2023, 21:22

Ministar Žigmanov čestitao Ramazanski Bajram – Neka je plemeniti Bajram blagoslovljen

Ministar za ljudska i manjinska prava i društveni dijalog Tomislav Žigmanov uputio je danas čestitku za Ramazanski Bajram svim nosiocima vlasti Islamske zajednice i vernicima muslimanske veroispovesti u Republici Srbiji. Među njima su najbrojniji Bošnjaci, slede Albanci, Turci, Aškalije, Egipćani, Goranci, kao i deo pripadnika romske zajednice. Ramazanski Bajram je blagdan u muslimana kojim se obeležava završetak meseca ramazana, meseca u kojem je svaki muslimanski vernik bio pozvan na post >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << i na stalno činjenje dobrih dela. „Bajram šerif mubarek olsun“ ( „Neka je plemeniti Bajram blagoslovljen“) svim muslimanima koji su 30 dana istrajavali u postu i odricanju od telesnih užitaka za vreme meseca ramazana strpljivo dočekali ovaj radosni blagdan. U ime Ministarstva za ljudska i manjinska prava i u svoje lično ime želim svim vernicima muslimanske veroispovesti da dane Bajrama provedu u zdravlju i svakom drugom blagostanju sa svojim najbližima, u porodicama, sa komšijama i sa prijateljima. Neka radost Bajrama okupi i ujedini sve ljude u bratskoj ljubavi, međusobnom razumevanju i praštanju kako bismo svi stalno rasli u dobru i tako gradili bolji svet.“ The post Ministar Žigmanov čestitao Ramazanski Bajram – Neka je plemeniti Bajram blagoslovljen appeared first on Sandžak PRESS.

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

Ministar Đerlek uputio Bajramsku čestitku

Izvor: SandzakPress.net, 20.Apr.2023

Ministar za ravnomerni regionalni razvoj Edin Đerlek čestitao je danas Bajram muftiji Mevludu Dudiću i svim vernicima koji slave ovaj najveći islamski praznik. „Svim vernicima muslimanske veroispovesti upućujem iskrene čestitke povodom jednog od najvećih i najradosnijih praznika Islama, koji...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.