Ministar Vulin: Niko u BiH nije pokušao da sazna imena nalogodavaca pokušaja ubistva Vučića u Srebrenici

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jul.2020, 13:57

Ministar Vulin: Niko u BiH nije pokušao da sazna imena nalogodavaca pokušaja ubistva Vučića u Srebrenici

-Niko od bošnjačkih političara nije se izvinio ili pokazao žaljenje - istakao je Vulin.

- Prošlo je pet godina od pokušaja ubistva Aleksandra Vučića u Srebrenici. Niko nije uhapšen ni osuđen, niko u službama Bosne i Hercegovine nije ni pokušao da sazna imena nalogodavaca i izvršilaca pokušaja ubistva Aleksandra Vučića. Niko od bošnjačkih političara nije se izvinio ili pokazao žaljenje, ćutali su baš kao što su mirno posmatrali kako rulja napada premijera Srbije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << - rekao je danas ministar odbrane Aleksandar Vulin i dodao:

- Vučić tog dana držao hrabro i nije uzmicao, njegovi domaćini nisu pokazali hrabrost, baš kao što nisu pokazali da žele da se krivci za pokušaj ubistva pronađu - naglasio je on.

- Država koja na svojoj teritoriji ne može da rasvetli pokušaj ubistva stranog državnika ili nije država ili njena vlast podržava napad - poručio je ministar Vulin.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.