Ministar Vukosavljević: Nećemo reagovati ishitreno

Izvor: Danas, 19.Okt.2018, 23:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ministar Vukosavljević: Nećemo reagovati ishitreno

Iako deo ansambla Drame Narodnog pozorišta u Beogradu traži da se u "dramu" u direkciji Drame Narodnog pozorišta u Beogradu zbog smene v. d. direktora Drame Željka Hubača uključi i Ministarstvo kulture i informisanja, nadležni ministar Vladan Vukosavljević izjavio je danas da ovaj resor Vlade Srbije "neće delovati ishitreno". Članak Ministar Vukosavljević: Nećemo reagovati ishitreno se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Otvaranje kulturnog centra Srbije u Moskvi prioritet"

Izvor: RTS, 20.Okt.2018, 20:06

Ministar kulture i informisanja Srbije Vladan Vukosavljević izjavio je nakon sastanka sa svojim ruskim kolegom Vladimirom Medinskim da će apsolutni prioritet Ministarstva u međunarodnoj saradnji naredne godine biti otvaranje kulturnog centra Srbije u Moskvi. Posle sastanka dvojica ministra...

Nastavak na RTS...

Socijalne karte do kraja mandata ove vlade

Izvor: Danas, 20.Okt.2018

Sistem socijalnih karata trebalo bi da zaživi do kraja 2020, a punu primenu da dočeka do kraja mandata ove Vlade, odnosno godinu dana kasnije, ističu u Ministarstvu rada za Danas. Članak Socijalne karte do kraja mandata ove vlade se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.