Ministar Vujović pozvao privrednike da pomognu

Izvor: RTS, 17.Maj.2014, 00:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ministar Vujović pozvao privrednike da pomognu

Ministar privrede Srbije Dušan Vujović apelovao je na sva preduzeća i preduzetnike da pomognu stanovništvu poplavljenih područja.

Vujović je u pisanoj izjavi naveo je da je tokom dana i večeri već mnogo urađeno na prikupljanju pomoći za ugrožene, prenosi Beta.

 

"Trenutak je da se mobilišemo i pomognemo na način na koji to svako od nas najbolje može, svako u svom domenu", poručio je ministar.

"Ministarstvo privrede i Privredna >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << komora Srbije već su preduzeli korake u cilju mobilisanja privrede u domenu pružanja pomoći, ali i nastavka procesa proizvodnje i izvoza, što je važno za obnovu i saniranje posledica poplave", naveo je Vujović.

Ministar je rekao da postoje indicije da će međunarodne finansijske organizacije podržati napore Vlade Srbije da se što pre otklone posledice poplava.

Predsednik Privredne komore Srbije Željko Sertić rekao je da će svi resursi PKS i Ministarstva privrede biti na raspolaganju narednih dana 24 sata dnevno.

Komora će nastaviti sve aktivnosti vezane za privredu kako kao bi se obezbedili poslovi koji će doprineti obnovi, piše u saopštenju.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vujović pozvao privrednike da pomognu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Maj.2014

Ministar privrede Srbije Dušan Vujović apelovao je večeras na sva preduzeća i preduzetnike da pomognu stanovništvu poplavljenih područja.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.