Ministar Udovičić sa decom iz Evrope - Beograd će narednih dana biti prestonica radosti i druženja FOTO

Izvor: B92, 02.Okt.2022, 11:25

Ministar Udovičić sa decom iz Evrope - Beograd će narednih dana biti prestonica radosti i druženja FOTO

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić priredio je prijem za decu koja su učesnici manifestacije ”Radost Evrope”.

Sa njim je decu dočekala i ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Darija Kisić

Ministar Udovičić je poželeo dobrodošlicu gostima iz Evrope i izrazio zahvalnost našoj deci i njihovim porodicama koji su ih ugostili i još jednom pokazali da je Srbija zemlja gostoljubivih i ljubaznih domaćina.

”Bilo nam >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je ogromno zadovoljstvo da se družimo sa decom iz Evrope koja su gosti Srbije povodom manifestacije ”Radost Evrope”. Ova manifestacija koja već više od pola veka slavi detinjstvo i neguje drugarstvo među decom širom Evrope stvara prijateljstva za ceo život. Deca su nas i ovoga puta uverila da za druženje i stvaranje novih prijateljstava nije važno kojim jezikom govorite i da li se razumete, jer za zagrljaje i osmehe, kojih je bilo napretek, to nije potrebno.

Poruke drugarstva, razumevanja, mira, ljubavi i radosti koje šalju učesnici ove manifestacije su pouke i nama starijima i to je ono što mi treba da naučimo od njih. Zahvaljujući njihovim osmesima i razdraganim licima Beograd će narednih dana biti prestonica radosti i druženja!”, izjavio je ministar Udovičić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.