Ministar Momirović: Akcija Bolja cena - cena za narod mnogo znači za kućni budžet građana (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Sep.2023, 12:28

Ministar Momirović: Akcija "Bolja cena - cena za narod" mnogo znači za kućni budžet građana (FOTO)

Na listi proizvoda sa oznakom "Bolja cena" ukupno 36 proizvoda

"Bolja cena" je zajednička akcija i inicijativa države i maloprodavaca, i njen osnovni cilj je da našim građanima omogućimo kupovinu proizvoda po pristupačnim cenama i izuzetno sam zadovoljan odazivom trgovaca i proizvođača, vidljivošću akcije i njenim efektima, izjavio je ministar trgovine Tomislav Momirović nakon što je danas obišao jedan od maloprodajnih objekata "IDEA" koji posluje u okviru kompanije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << "Mercator-S".

- Još jednom bih podsetio da se u okviru akcije "Bolja cena – cena za narod", u više od 2.500 prodavnica na teritoriji cele Srbije, nalazi 36 kategorija proizvoda, što govori da ova inicijativa nije samo obećanje, već konkretna akcija koja ima stvaran uticaj na svakodnevni život naših građana i dodao da se jasno vidi da su cene mnogih osnovnih proizvoda smanjene, čime se olakšava život porodicama i doprinosi njihovom boljem standardu- rekao je Momirović.

Zajedno sa ministrom Momirovićem maloprodajni objekat "IDEA LONDON" obišao je i poslovođa ove prodavnice Stevo Rašić koji je tom prilikom istakao da je zabeležen rast prometa u odnosu na period pre akcije, i to, između ostalog za, litarsko dugotrajno mleko od 122 odsto, sok breskva od dve litre za čak 101 odsto, kiselo mleko, pakovanje od 400ml, iako je skoro počela akcija, već se beleži rast za 27 odsto kao i kod pelena za decu, 56 komada, porast preko 50 odsto.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Duplirana prodaja mleka! I Momirović jutros "merkao" "Bolje cene": Prodaja parizera veća je i do deset puta, ali je drastično povećana tražnja i za drugom robom na popustu (FOTO)

Izvor: Blic, 23.Sep.2023

Nakon što je objavio da je prodaja parizera po nižoj ceni u nekim radnjama povećana i do 10 puta, ministar trgovine Tomislav Momirović obišao je jutros još neke radnje u Beogradu da proveri efekte akcije "Bolja cena" i da u razgovoru sa radnicima sazna informacije iz prve ruke.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.