Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Jun.2023, 23:09

Ministar Milićević donirao 300 bukvara za decu srpske škole u Cirihu

Ministar bez portfelja u Vladi Srbije Đorđe Milićević, zadužen za koordinaciju aktivnosti i mera u oblasti odnosa s dijasporom, danas je u Cirihu prisustvovao svečanoj dodeli diploma učenicima koji su završili osmi razred Srpskih dopunskih škola u Švajcarskoj Konfederaciji.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Ministar Milićević donirao 300 bukvara za decu srpske škole u Cirihu

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 11.Jun.2023, 12:47

CIRIH – Ministar bez portfelja u Vladi Srbije Đorđe Milićević, zadužen za koordinaciju aktivnosti i mera u oblasti odnosa s dijasporom, prisustvovao je u Cirihu svečanoj dodeli diploma učenicima koji su završili osmi razred Srpskih dopunskih škola u Švajcarskoj Konfederaciji. Ministar Milićević,...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.