Ministar Ilić: Za projekte obezbeđeno 13 milijardi evra

Izvor: Blic, 19.Feb.2014, 16:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ministar Ilić: Za projekte obezbeđeno 13 milijardi evra

Predsednik Nove Srbije (NS) i ministar saobraćaja u Vladi Srbije u ostavci Velimir Ilić izjavio je danas da je za projekte obezbeđeno 13 milijardi evra.

- U 2013. godini potpisao sam ugovore za 13 milijardi evra namenjenih projektima za brži razvoj Srbije - rekao je Ilić novinarima u Gradskom odboru NS u Valjevu.

To su izgradnji drumskog Koridora 11 od Beograda do Požege, nastavak radova na tom putu od Požege do Boljara u Crnoj Gori, povezivanje Valjeva s Koridorom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << 11 i nastavak saobraćajnice preko Ljubovije i Bratunca ka BIH/RS.

Pomenuo je i ruski kredit za modernizaciju železnice, i izgradnju novog bloka termoelektrane u Kostolcu.

Ilić je rekao da je najveći deo dokumentacije za te projekte gotov, a ostatak se dovršava, te će se radovi pojačati ove i narednih godina.

Ilić je naglasio da u predizbornoj kampanji ne dolaze u obzir nikakve smene lokalnih funkcionera, te ni u Valjevu.

- Naš zadatak je pobeda na izborima, a ako neko nije valjao, što ga niste menjali do sada!? Ostavite prljav veš po strani, a posle izbora rešavaćemo lokalne probleme tamo gde ih ima - poručio je Ilić svojim stranačkim kolegama.

U Valjevu je 27 od ukupno 51 odbornika okupljenih oko SPS, među kojima i odbornici NS, zatražilo vanrednu sednicu Gradske skupštine da bi smenili funkcionere SNS među kojima su i predsednik lokalnog parlamenta Mihailo Jokić i zamenik gradonačelnika Vitomir Mitrović.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Ilić: Gradiće se u Srbiji kao nikad

Izvor: B92, 19.Feb.2014

Valjevo -- Predsednik Nove Srbije i ministar saobraćaja u Vladi Srbije u ostavci Velimir Ilić izjavio je da je za projekte obezbeđeno 13 milijardi evra..."U 2013. godini potpisao sam ugovore za 13 milijardi evra namenjenih projektima za brži razvoj Srbije", rekao je Ilić novinarima u Gradskom odboru...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.