Ministar Đerlek ugostio ambasadorku Libana

Izvor: SandzakPress.net, 29.Mar.2023, 17:33

Ministar Đerlek ugostio ambasadorku Libana

Ministar zadužen za ravnomerni regionalni razvoj Edin Đerlek razgovarao je sa ambasadorkom Republike Liban u Srbiji Nada Al Akl o bilateralnim odnosima i unapređenju saradnje dveju zemalja, pre svega kada je u pitanju oblast ekonomije i trgovinske razmene. Govoreći o razmeni iskustava i saradnji u oblasti regionalnog razvoja, ambasadorka Al Akl predložila je povezivanje i uspostavljanje saradnje privrednika dveju zemalja, pre svega u sektoru železničke infrastrukture. Ministar Đerlek ocenio >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << je da diplomatsku saradnju, dugu preko sedam decenija, karakterišutradicionalno prijateljski odnosi dve zemlje, koje je važno iskoristiti u cilju intenziviranja političkog dijaloga i unapređenja privredne saradnje. (SANA) The post Ministar Đerlek ugostio ambasadorku Libana appeared first on Sandžak PRESS.

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

Ministar Đerlek razgovarao sa ambasadorkom Libana o saradnji dve zemlje

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 29.Mar.2023

BEOGRAD – Ministar zadužen za ravnomerni regionalni razvoj Edin Đerlek, razgovarao je danas sa ambasadorkom Libana u Srbiji Nada Al Akl, o bilateralnim odnosima i unapređenju saradnje dveju zemalja, pre svega kada je u pitanju oblast ekonomije i trgovinske razmene. Govoreći o razmeni iskustava...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.