Mini suknja i dekoltirana majica: Alesandra pokazala izvajane noge

Izvor: Kurir, 20.Mar.2014, 18:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mini suknja i dekoltirana majica: Alesandra pokazala izvajane noge

Manekenka je pozirala ispred novo-otvorene radnje, a na promociji se pojavila u kratkoj crnoj haljini koja je isticala njenu savršenu figuru

Viktorijin anđeo Alesandra Ambrozio, poznata je po svojim dugim nogama koje voli da ističe u svakoj prilici, a tako je bilo i na promociji cipela "Šulc" u Sao Paolu.

Manekenka je pozirala ispred novo-otvorene radnje, a na promociji se pojavila u kratkoj crnoj haljini koja je isticala njenu savršenu figuru.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << />
Ona je ignorisala staro pravilo da se pokazuju samo grudi ili noge, te je u njenoj haljini ponosno istakla obe stvari. Alesandra je u nekoliko navrata istakla da nikada ne bi nosila nešto vulgarno, jer je majka dvoje dece, međutim ovo se svakako kosi sa tom izjavom.

Viktorijin anđeo je danas jedna od najplaćenijih manekenki sa zaradom od 6,6 miliona dolara godišnje.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.