Milutinov: Očekivao sam više zvižduka, Zvezda ide u top 8

Izvor: Večernje novosti, 23.Mar.2017, 11:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milutinov: Očekivao sam više zvižduka, Zvezda ide u top 8

Možda im je falio Jović, ali su kao tim zaista neverovatni. Igraju fantastičnu odbranu, uz nas možda i najbolju u Evropi – kaže centar Olimpijakosa Nije Nikola Milutinov krio ljutnju zbog svog učinka na meču. Za 18 minuta na parketu nije uspeo da postigne koš, ali za to krivi preveliku želju. - Iznerviralo me dosta toga, prvi put sam došao kući da igram posle odlaska iz Beograda, želeo sam dobro da odigram, a desilo se suprotno. Ipak, bitno je da smo slavili >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << i praktično obezbedili prednost domaćeg terena u četvrtfinalu – počinje razgovor Milutinov. Srpski centar je srećan zbog trijumfa, ali priznaje da je očekivao lošiji doček s obzirom na to da je nekada nosio boje Partizana. - Atmosfera je bila super, navijači su im pomogli da odigraju još bolje. Na zvižduke se nisam obazirao, mada sam možda i očekivao da će ih biti više. Uveren je Nikola da će im se u nastavku takmičenja ubrzo priključiti i crveno-beli. - Mislim da će biti u top 8, igraju neverovatnu odbranu, uz nas možda i najbolju u Evropi. Možda im je malo falio Jović, ali su kao tim zaista neverovatni, pogotovo na svom terenu. Da li bih da izbegnemo Zvezdu? Ne bih o tome, razmišljamo samo o narednom meču, videćemo šta će biti – poručio je Milutinov.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Milutinov se iznervirao u ''Areni'', ali od ''Delija'' je očekivao više zvižduka!

Izvor: Sportske.net, 23.Mar.2017

Nekadašnji centar Partizana, a sada atinskog Olimpijakosa, sinoć nije bio na željenom nivou u duelu sa Zvezdom...On je u igri proveo 18 minuta, ali nije upisao nijedan poen (0/1 za dva, 0/2 sa penala), a utisak je donekle popravio sa ukupno četiri skoka...Olimpijakos je u dramatičnoj završnci slavio...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.