Milović: Radna grupa MUP-a imala saznanja o kriminalnim vezama Lončara, nije preduzela ništa

Izvor: Danas, 01.Jul.2019, 18:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milović: Radna grupa MUP-a imala saznanja o kriminalnim vezama Lončara, nije preduzela ništa

Reagujući na optužbe ministra policije Nebojše Stefanovića da nije podneo prijavu protiv Zlatibora Lončara, bivši šef kriminalističke policije Rodoljub Milović istakao je da je na tužilaštvima bilo da nalože ovu istragu. Članak Milović: Radna grupa MUP-a imala saznanja o kriminalnim vezama Lončara, nije preduzela ništa se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Milović: Na tužilaštvima bilo da pokrenu istragu, radna grupa ministra Stefanovića bila ...

Izvor: Beta, 01.Jul.2019

Bivši šef Uprave kriminalističke policije Srbije, Rodoljub Milović, izjavio je danas povodom kritike ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića, da nije podneo prijavu protiv Zlatibora Lončara jer je na tužilaštvima bilo da nalože tu istragu.Milović je rekao i da je policijsku radnu...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.