Milovan Tadić, član Belivukove grupe, osudjen na pet i po godina zatvora

Izvor: Beta, 14.Apr.2021, 15:08

Milovan Tadić, član Belivukove grupe, osudjen na pet i po godina zatvora

Viši sud u Beogradu osudio je na jedinstvenu kaznu zatvora od pet godina i šest meseci Milovana Tadića zbog nanošenja teških telesnih povreda Slobodanu Vukiću u decembru 2015. godine ispred noćnog kluba "Tilt" u Beogradu, od kojih je Vukić preminuo.Milovan Tadić - Miksa (33) je na izricanje presude doveden iz pritvora u kome se nalazi od februara ove godine, kada je uhapšen kao član grupe Veljka Belivuka, saopštio je danas sud.Protiv presude optuženi i njegov branilac mogu izjaviti žalbu Apelacionom sudu u Beogradu u roku od 15 dana od dana prijema pismenog otpravka presude.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Milovan Tadić, član Belivukove grupe, osudjen na pet i po godina zatvora

Izvor: NoviMagazin.rs, 14.Apr.2021

Viši sud u Beogradu osudio je na jedinstvenu kaznu zatvora od pet godina i šest meseci Milovana Tadića zbog nanošenja teških telesnih povreda Slobodanu Vukiću u decembru 2015. godine ispred noćnog kluba "Tilt" u Beogradu, od kojih je Vukić preminuo.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

"BIO JE ZADUŽEN ZA RED U LOKALU, A NE ISPRED NJEGA" Član grupe Velje Nevolje i šef obezbeđenja "Tilta" osuđen zbog smrti gosta kluba, sudija: "Nije imao nameru, ali je znao..."

Izvor: Blic, 14.Apr.2021

Milovan Tadić Miksa, nekadašnji pripadnik obezbeđenja beogradskog kluba "Tilt", osuđen je danas u Višem sudu u Beogradu na pet i po godina robije zbog nanošenja teških telesnih povreda gostu lokala Slobodanu Vukiću u decembru 2015. godine, od kojih je kasnije preminuo.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.