Milovan Rajevac selektor Katara

Izvor: S media, 27.Feb.2011, 14:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milovan Rajevac selektor Katara

Posle četvrtfinala Svetskog prvenstva Milovan Rajevac možda nije našao jaču reprezentaciju koja ga želi na klupi ali je našao bogatiju!

Na internet stranicama Svetske fudbalske federacije (FIFA) objavljeno je da se Rajevac dogovorio sa čelnicima Fudbalskog saveza Katara i preuzeo nacionalni tim te zemlje.

Francuski trener Bruno Mecu smenjen je posle neuspeha na Azijskom kupu čiji je Katar bio domaćin, a mesec dana kasnije Rajevac je dobio posao. Ključna preporuka >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << nekadašnjem treneru nekoliko srpskih klubova i reprezentacije Gane bile su reči Bore Milutinovića, savetnika katarske kraljevske porodice za sport.

Rajevac je posle uspeha sa selekcijom Gane preuzeo saudijsku ekipu Al Ahli. Posle nekoliko meseci poslodavci nisu bili zadovoljni rezultatima jer je ekipa daleko od vrha tabele. Rajevac je podneo ostavku i obrazložio je ličnim razlozima negiravši ponudu iz Katara.

Katar je domaćin Svetskog prvenstva 2022. godine, a nema podataka o dužini ugovora tamošnjeg saveza sa srpskim trenerom.

(B92)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.