Milošević čestitala Bajram

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Maj.2021, 15:04

Milošević čestitala Bajram

Pokrajinski sekretar za kulturu, javno informisanje i odnose s verskim zajednicama Dragana Milošević čestitala je danas velikodostojnicima, verskim službenicima i svim vernicima Islamske zajednice Ramazanski bajram.

"Želim Vam da svaki pojedinac i porodica Bajram dočeka i provede u zadovoljstvu i miru, ispunjen ljubavlju i okružen svojim najmilijima. Neka radost duhovne obnove i velikog praznika ispune srca i nadahnu da činjenjem dobrih dela i blagodarenjem Bogu složno >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i zajedno činimo sve, za bolju budućnost naše države radujući se svakom opštem uspehu", navela je Milošević i poželela svima dobro zdravlje, sreću i blagostanje, saopštila je Pokrajinska vlada.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.