Miloš Vučević objavio spektakularan video iz novosadskog SPENS-a: Potrebna nam je jedna politika i zato Srbija ne sme da stane (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Dec.2023, 15:07

Miloš Vučević objavio spektakularan video iz novosadskog SPENS-a: Potrebna nam je jedna politika i zato Srbija ne sme da stane (VIDEO)

Svi na izbore, jedan broj, jedna država, jedna lista, jedna ljubav, jedna država, podrška listi "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" - poručio je Miloš Vučević.

Predsednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević poručio je sinoć na završnog mitingu u Novom Sadu da su pred građanima u nedelju najvažniji izbori i podsetio na Srbiju pre 2012. godine. On je novim videima prikazao atmosferu sa mitinga u prepunom SPENS-u.

- Četiri dana nas dele od izbora, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << od jednih od najvažnijih izbora poslednjih decenija. Četiri dana od odluke šta će biti sa Srbijom, sa svima nama, a izbor je toliko jasan, nikad jasniji, sve maske su pale. Nema više priča koje smo slušali u prethodnim kampanjama. S jedne strane jedna lista, narodna "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" protiv svih drugih lista. Sve druge liste bez obzira koje su boje imaju zajednički imenitelj, zajedničkog gazdu, političkog i finansijskog, Dragana Đilasa. 17. decembra Srbija se pita: Ili Aleksandar Vučić ili Dragan Đilas, nema 4. nema 5. Ili glasate da nastavimo da gradimo i jačamo Srbiju, da nam se više dece rađa, da imamo bolju i snažniju vojsku, ili hoćete da se vratimo u period 2012. godine kada smo gubili fabrike, radna mesta, Crnu Goru, kad su krenuli da nam otimaju КiM, kad smo bili poraženi, poniženi, to su godine koje su nam pojeli skakavci. Samo je njima bilo bolje, a svima drugima bilo gore - rekao je Vučević.

A post shared by Милош Вучевић (@milosvucevic)

- Sećate li se kad su glasali iz Bodruma, ukrali čitav bulevar, ukrali dom za decu sa posebnim potrebama, ukrali centralnu kuhinju iz obdaništa. Danas nam oni kažu da su za Srbiju protiv nasilja, oni koji su opljačkali državu, obespravili narod i samo je njima bilo dobro. Hoćete Srbiju koja se stidi sebe, odriče porekla i svoje budućnosti?

A post shared by Милош Вучевић (@milosvucevic)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.