Miloš Teodosić: Spreman sam, pokazaću to

Izvor: IstocnoSarajevo.net, 08.Sep.2010, 09:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miloš Teodosić: Spreman sam, pokazaću to

Prvi plejmejker Srbije Miloš Teodosić istakao je da se dobro osjeća pred četvrtfinale Mundobasketa sa Špancima koji inače, sumnjaju u njegovu povredu.
Španski mediji sumnjaju u to da je povreda desne šake Miloša Teodosića razlog njegove slabije partije u osmini finala sa Hrvatskom.

- Osjećam se sjajno. Nije to ni toliko važno, ne mislim da sam ja najveća opasnost, niti jedan igrač odlučuje velike mečeve. Spreman sam maksimalno, žao mi je što to nisam pokazao protiv >> Pročitaj celu vest na sajtu IstocnoSarajevo.net << Hrvata, ali ću sigurno to pokazati u meču sa Španijom, rekao je Teodosić, a prenosi portal kosarka.rs.

O četvrtfinalu sa Španijom Teodosić je još rekao da je to najvažnija i najteža utakmica na prvenstvu.

- Svi znamo kakvi su Španci ekipa. Imali smo dovoljno vremena da se spremimo kvalitetno, na utakmici ćemo dati sve od sebe. Od našeg posljednjeg dvoboja mi smo iskusniji za godinu dana. Samo da pokažemo pravo lice i agresivnu igru koja nas je krasila. Ako budemo igrali tako, imaćemo dobar rezultat, poručio je Teo.
 
Izvor: BLIC

Nastavak na IstocnoSarajevo.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta IstocnoSarajevo.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta IstocnoSarajevo.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.