Milojević vršilac funkcije predsednika Vrhovnog kasacionog suda najduže još šest meseci

Izvor: NoviMagazin.rs, 05.Jun.2019, 15:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milojević vršilac funkcije predsednika Vrhovnog kasacionog suda najduže još šest meseci

Dosadašnji predsednik Vrhovnog kasacionog suda Dragomir Milojević obavljaće tu funkciju kao vršilac dužnosti dok novi predsednik Suda ne stupi na funkciju a najduže na šest meseci, odlučeno je danas na Opštoj sednici Vrhovnog kasacionog suda.

Kako je saopšteno posle sednice, Milojević će funkciju obavljati od 7. juna dok su na funkciju sudije Vrhovnog kasacionog suda stupile Gordana Džakula, Marina Milanović, Tatjana Matković Stefanović i Ilija Zindović.
>> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs <<
Navodi se i da je do izbora na funkciju sudije Vrhovnog kasacionog suda, sudija Gordana Džakula obavljala funkciju sudije Upravnog suda, sudija Marina Milanović funkciju sudije Apelacionog suda u Nišu, sudija Tatjana Matković Stefanović bila je sudija Privrednog apelacionog suda a Ilija Zindović sudija Apelacionog suda u Kragujevcu.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Dragomir Milojević vršilac funkcije predsednika Vrhovnog kasacionog suda najduže još šest meseci

Izvor: Danas, 05.Jun.2019

Dosadašnji predsednik Vrhovnog kasacionog suda Dragomir Milojević obavljaće tu funkciju kao vršilac dužnosti dok novi predsednik Suda ne stupi na funkciju a najduže na šest meseci, odlučeno je danas na Opštoj sednici Vrhovnog kasacionog suda. Članak Dragomir Milojević vršilac funkcije predsednika...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.