Milo Đukanović o proterivanju Božovića

Izvor: B92, 02.Dec.2020, 16:44

Milo Đukanović o proterivanju Božovića

Predsednik Crne Gore Milo Ðkanović izjavio je danas da je ambasador Srbije u Podgorici Vladimir Božović opravdano proteran iz Crne Gore.

Ðukanović je u pauzi sednice parlamenta, gde je prisustvovao predstavljanju programa vlade mandatara Zdravka Krivokapića, ocenio da su diplomatski odnosi Crne Gore i Srbije na nivou kao i sa ostalim državama.

O odluci odlazećeg MSP-a da protera ambasadora Srbije u Podgorici Vladimira Božovića, zbog izjave o Podgoričkoj skupštini 1918., Ðukanović je rekao:

"Smatram da je ambasador Srbije ispunio sve uslove za ovakav odnos Ministarstva spoljnih poslova prema njemu", prenele su podgoričke Vijesti.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Ðukanović: Božović ispunio sve uslove za protjerivanje

Izvor: Nezavisne Novine, 02.Dec.2020

PODGORICA - Predsjednik Crne Gore Milo Ðkanović izjavio je danas da je ambasador Srbije u Podgorici Vladimir Božović opravdano protjeran iz Crne Gore.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.