Milo Đukanović nastavlja sa ugnjetavanjem Srba

Izvor: Vesti-online.com, 11.Maj.2019, 10:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Milo Đukanović nastavlja sa ugnjetavanjem Srba"

"Srbija mora da reaguje na presude u slučaju tzv. državnog udara u Crnoj Gori, inače šalje jako lošu poruku svim Srbima u regionu koje će nastaviti da ugnjetavaju", izjavio je danas ministar za inovacije i tehnološki razvoj Srbije Nenad Popović.

- Ovo što se desilo u Crnoj Gori je sramota. Milo Ðukanović i njegov režim nastavljaju sa ugnjetavanjem Srba, nastavljaju identitetski genocid nad Srbima i ovo je samo nastavak te priče. Srbija mora da reaguje i smatram da bi >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << trebalo proglasiti neke od prvih lica Crne Gore nepoželjnim osobama u Srbiji i da potpuno razmotri svoju državnu politiku prema Crnoj Gori - rekao je Popović na TV Prva.

On je naveo da je neophodno razgovarati o potpuno novoj politici prema Crnoj Gori, jer "ovo više nije dopustivo", i istakao da to ne govori kao član vlade, već kao predsednik Srpske narodne partije (SNP).

Upitan da li i Vlada Srbije deli njegov stav, Popović kaže da ne zna, jer su presude izrečene prekjuče.

U Podgorici su 9. maja izrečene prvostepene presude za, kako je obrazloženo, pokušaj državnog udara u Crnoj Gori na dan parlamentarnih izbora, 16. oktobra 2016. godine.
Pogledaj vesti o: Milo Đukanović

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.