Miljenović više nije crno-beli

Izvor: Mondo, 25.Sep.2012, 20:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miljenović više nije crno-beli

Talentovani plejmejker raskinuo je ugovor sa Partizanom mt:s i trebalo bi da nastavi karijeru u Radničkom.

Nenad Miljenović stigao je u Partizan mt:s kao jedan od najvećih evropskih talenata, a u utorak se, nakon nepunih 18 meseci, rastao sa jedanaestostrukim prvakom države.

Vest da su mladi košarkaš i crno-belima sporazumno prekinuli saradnju prvi su objavili portal mvp.rs i SOS kanal.

Da Miljenović (19 godina, 194 cm) više nije član Partizana mt:s >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << potvrđeno je i MONDU iz izvora bliskog nekadašnjem junioru FMP Železnika.

On bi u sredu i zvanično trebalo da pređe u Radnički iz Kragujevca.

Tako je Partizan ekspresno ostao bez dvojice članova mlade reprezentacije Srbije, a na "izlaznim vratima" nalazi se i krilni centar Ivan Marinković.

Nezadovoljstvo statusom u timu prvi je javno izrazio centar Nemanja Bešović.

Svi oni ovog leta nisu uspeli da se nametnu novom-starom šefu stručnog štaba Dušku Vujoševiću, a takođe nisu imali strpljenja da čekaju šansu.

I klub je, očigledno, pronašao svoj interes u rastanku sa pomenutim mladim igračima, istovremeno zamerajući medijima da se objavljivanjem (očigledno tačnih!) informacija "stavljaju u funkciju Partizanovih protivnika".

(MONDO, foto: MN Press)

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.