Izvor: Piplmetar.rs, 12.Maj.2023, 03:30

Miljana Kulić smršala do neprepoznatljivosti pa zapevala: Poslušajte njenu prvu pesmu koju je posvetila bivšem cimeru VIDEO

Pesma Miljane Kulić preti da pokori estradu
Otkad je napustila Zadrugu, Miljana Kulić se ne smiruje, što možemo da vidimo po klipovima koje svakodnevno objavljuje na društvenim mrežama. Iako se očekivalo da će se Veliki šef smilovati i Nišlijku vratiti u rijaliti, to se očigledno neće desiti, pa je ona pronašla drugi način da zaradi novac.
Pročitajte Od skromnog i zapuštenog kućerka do vile – Pogledajte kako posle renoviranja izgleda kuća Miljane >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << Kulić  TikTok

Naime, ona je snimila kaver Ruslaninog hita „Wild dances“, a ako je suditi po broju pregleda na Tiktoku, pesma Miljane Kulić preti da nadmaši mnoge srpske hitove.
Ona je popularni hit pevala malo na srpskom, malo na engleskom jeziku, a pesmu je očigledno posvetila bivšem cimeru Mensuru.
– Ja te želim, ti me želiš, daj mi daj mi samo mi daj Mensur – otpevala je Kulićeva.
Pročitajte Novi skandal Kulića trese Niš – Miljana prebila Bebicu, Siniši pozlilo dok ih je razdvajao  moja izabrana predstavnica citavog Balkana🥰 pic.twitter.com/6kWfIyulT8
— von bojaž (@neseribojanicu) May 10, 2023
S obzirom na to da je sreću prvo okušala u kockarnici, gde joj očigledno nije išlo najbolje, Kulićeva je pronašla drugi, mnogo bolji i zabavniji način da zaradi novac, za početak snimajući kavere za poznate hitove. Međutim, ne sumnjamo da će se i ona poput Lune i Kije okušati u estradnim vodama, te da će uskoro pesma Miljane Kulić osvanuti na Jutjubu.
Najnovije na portalu Marie Claire
AUTOR: SVET
FOTO: ATA IMAGES, TIKTOK, TWITTER




Opširnije
Izvor: svet-scandal.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.