Milivojević: Orlić ponudio da sednica skupštine o bezbednosti u zemlji bude idućeg četvrtka

Izvor: Beta, 12.Maj.2023, 11:47

Milivojević: Orlić ponudio da sednica skupštine o bezbednosti u zemlji bude idućeg četvrtka

Predsednik Skupštine Srbije Vladimir Orlić ponudio je da sednica na kojoj bi se raspravljalo o bezbednosnoj situaciji u zemlji posle masovnih ubistava, bude održana idućeg četvrtka, rekao je poslanik Srđan Milivojević.Milivojević je rekao da su zahtev za održavanje te sednice potpisala 84 poslanika, preneo je N1.Opozicija traži da se na sednici raspravlja o smeni ministra unutrašnjih poslova Bratislava Gašica, a za stavljanje tog predloga na dnevni red potrebno da ponovo skupi 60 potpisa, dodao je Milivojević.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Milivojević: Orlić ponudio da sednica skupštine o bezbednosti u zemlji bude idućeg četvrtka

Izvor: NoviMagazin.rs, 12.Maj.2023

Predsednik Skupštine Srbije Vladimir Orlić ponudio je da sednica na kojoj bi se raspravljalo o bezbednosnoj situaciji u zemlji posle masovnih ubistava, bude održana idućeg četvrtka, rekao je poslanik Srđan Milivojević.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Vlast pristala na sednicu Skupštine 18. maja, opozicija ne odustaje od protesta

Izvor: Danas, 12.Maj.2023

Na Kolegijumu Skupštine Srbije danas je dogovoreno da će sednica o bezbednosnoj situaciji, koju su zahtevala 84 poslanika opozicije, biti održana 18. maja, ali opozicija i pored toga neće odustati od protesta zakazanog za danas (12. maj) jer nisu ispunjeni svi njeni zahtevi, piše N1.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.