Miličić završio u Bostonu

Izvor: Mondo, 22.Nov.2012, 01:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miličić završio u Bostonu

Boston izašao u susret Darku Miličiću i na njegov zahtev raskinuo ugovor sa njim.

Definitivni razlaz Boston Seltiksa i Darka Miličića.

Trener Bostona Dok Rivers najavio je rastanak sa srpskim košarkašem, koji ima privatnih problema i to se dogodilo. Dve strane su raskinule ugovor i Miličić je sada slobodan igrač.

"Darko nas je zamolio da ga pustimo zbog privatnih stvari i to smo učinili", izjavio je prvi operativac NBA ekipe Deni Ejndž.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<
Miličić se i nije naigrao u Bostonu, tako da ovaj rastanak i nije neočekivan. Samo ga je ubrzalo to što Miličić ima privatnih problema, odnosno što želi da bude uz svoju majku koja ima zdravstvenih tegoba.

Poslednjih dana se špekulisalo, tačnije nagađalo da bi Miličić mogao da dođe u Crvenu zvezdu Beograd, ali je trener crveno-belih Vlada Vukoičić rekao da to, za sada, nije tema.

(MONDO - foto: MN Press)

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.