Miličić od sledeće nedelje u Bostonu?

Izvor: Mondo, 20.Sep.2012, 19:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miličić od sledeće nedelje u Bostonu?

Američki portal "Komkast netvork" saznaje da će srpski centar potpisati jednogodišnji ugovor sa Seltiksima. Zarađivaće "veteranski minimalac".

Darko Miličić (27 godina, 213 cm) raskinuo je početkom leta ugovor sa Minesotom (na štetu kluba) i postao igrač bez angažmana. Do ove, tačnije sledeće nedelje.

Američki novinari bliski Seltiksima saznaju da će se drugi pik sa drafta 2003. godine od ponedeljka pridružiti ekipi Doka Riversa i da će zarađivati >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << "veteranski minimalac" (malo više od milion dolara).

Darko je početkom jula ostao bez kluba, kada je Minesota iskoristila pravo da ga "amnestira", to jest - obavezala se da mu isplati sav preostali novac iz raskinutog ugovora (sedam miliona dolara u naredne dve sezone).

Boston je ovog leta već doveo jednog centra - iskusnog Džejsona Kolinsa.

Podsetimo da je sredinom jula objavljeno više vesti o mogućnosti da Miličić sledeće sezone zaigra sa trojicom kolega sa čuvenog drafta 2003. godine, odnosno da postane novi član šampionske ekipe Majami Hit.

Takav scenario, po svemu sudeći, neće biti ostvaren, pa će velika želja navijača Crvene zvezde naredne sezone ipak nositi zeleni dres.

Darko je tokom devet NBA sezona igrao za Detroit Pistonse (2003-06) s kojima ima i jedan šampionski prsten, potom Orlando Medžik (2006-07), Memfis Grizlis (2007-09), Njujork Nikse (2009-10) i Minesota Timbervulvse (2010-12).

Prošle sezone pružao je skromne igre osujećene povredama, na svega 29 utakmica beležio je prosečno 4,6 poena po meču, uz 3,3 skoka i 0,9 blokada, što je u svakoj kategoriji skoro pa duplo lošije nego u sezoni 2010/11, pa su u Mineapolisu odlučili da raskinu ugovor s njim.

(MONDO, foto: AP)

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Miličić od sljedeće sedmice u Bostonu?

Izvor: BanjalukaLive.com, 20.Sep.2012

Američki portal "Komkast netvork" saznaje da će srpski centar potpisati jednogodišnji ugovor sa Seltiksima. Zarađivaće "veteranski minimalac". Darko Miličić (27 godina, 213 cm) raskinuo je početkom ljeta ugovor sa Minesotom (na štetu kluba) i postao igrač bez angažmana. Do ove, tačnije sljedeće...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.