Izvor: Nezavisne Novine, 20.Avg.2016, 21:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milica Mandić bez polufinala, čeka šansu u repasažu

Srpska tekvondoistkinja Milica Mandić poražena je u četvrtfinalu olimpijskog turnira u kategoriji preko 67 kilograma.

Olimpijsku šampionku u riju je savladala svjetska prvakinja Britanka Bjanka Volkden sa 5:0.

Srbija već ima medalju u Riju u tekvondou, pošto je Tijana Bogdanović u kategoriji do 49 kilograma osvojila srebro.

U prvj rundi obje tekvondoistkinje su bile oprezne, djelovalo je da će ostati 0:0, ali je Britanka u posljednjim sekundama stigla >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << do prvog poena. Slično je bilo i u drugoj rundi, Milica nikako nije mogla do poena, pa je svjetska šampiona imala bod prednosti pred odlučujuća tri minuta.

Krenula je Milica agresivnije u trećoj rundi, ali je to donijelo Britanki i drugi bod iz kontre. U samom finišu Volkdenova je dobila još tri boda i na kraju je slavila sa ubjedljivih 5:0.

(B92)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Milica Mandić bez polufinala, i repasaža

Izvor: Nezavisne Novine, 21.Avg.2016, 00:32

Srpska tekvondoistkinja Milica Mandić poražena je u četvrtfinalu olimpijskog turnira u kategoriji preko 67 kilograma...Olimpijsku šampionku u Riju je savladala svjetska prvakinja Britanka Bjanka Volkden sa 5:0...Mandićeva je imala šansu za repesaž, ali je Britanka poražena u poolufinalu od Kineskinje...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.