Milica Kralj: Srbija je svemirskim distancama daleko od normalnog društva

Izvor: Beta, 15.Apr.2023, 12:38

Milica Kralj: Srbija je svemirskim distancama daleko od normalnog društva

Pozorišna rediteljka Milica Kralj izjavila je danas da građani Srbije žive u najbolje vreme za promociju sunovrata svih vrednosti koje bi trebalo da odlikuju čoveka i za hvalospeve svemu čega bi čovek morao da se stidi.Kralj je agenciji Beta povodom navoda predsednika Srbije Aleksandra Vučića da će protekla decenija biti upamćena kao najbolje vreme za Srbiju, kazala da je Srbija trenutno svemirskim distancama daleko od normalnog društva."Ako su zdrava pamet, moral i istina pobeđeni, a deluje da jesu poraženi i to do totalnog poniženja, onda je moguće da će naša sadašnjost i decenija iza biti upamćene kao najbolje vreme za Srbiju", rekla je ona.Naglasila je da je svako koga odlikuje odgovornost prema domovini danas izložen podsmehu, sažaljenju i najgorim pretnjama, te da je ovo svakako najbolje vreme za promociju sunovrata svih vrednosti koje bi trebalo da odlikuju čoveka i za hvalospeve svemu čega bi čovek morao da se stidi."Bez stida što još uvek redovno pratim događanja u našem društvu, meni ne prođe niti jedan dan, a sve se češće stidim sebe što se upuštam u analize našeg društvenog stanja i stanja u našim glavama, ukoliko je ta analiza izvan moje profesije. Nemam nikakvu više ni želju ni nameru da se ...

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Milica Kralj: Društvo će početi ozdravljenje tek kada nauči da se vlasti ne klanja

Izvor: Radio 021, 15.Apr.2023

Pozorišna rediteljka Milica Kralj izjavila je danas da građani Srbije žive u najbolje vreme za promociju sunovrata svih vrednosti.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.